“Ik wil een zo creatief mogelijk leven leven, waarin ik mag zien, ontdekken en leren. Om vervolgens mijn ervaringen te delen met anderen en hen zo ook weer te inspireren!”

In tijden van een wereldwijde pandemie is het nodig om met creatieve oplossingen te komen. Om ervoor te kunnen zorgen dat iedereen zijn/haar veiligheid gegarandeerd is, werk ik met een aantal regels. Ik volg daarin het RIVM:

  1. We houden ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar. Dat betekent dat ik geen handen schud, jou niet kan helpen met je outfit en geen preview van de foto’s op mijn camera kan laten zien.
  2. Shoots vinden zoveel mogelijk in de buitenlucht plaats, zodat er zo min mogelijk kans op besmetting is. Is de shoot toch binnen? Dan draag ik een mondkapje en jij alleen voor en na het maken van foto’s.
  3. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals: neusverkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten of koorts. Als je 24 uur voor de shoot geen klachten hebt gehad, dan kan de shoot wel doorgaan. Houd mij daarom goed op de hoogte!
  4. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
  5. Was voor en na je bezoek aan de locatie je handen met water en zeep en vermijd het aanraken van je gezicht.
  6. Besprekingen, kennismakingsgesprekken en dergelijke vinden voor nu alleen digitaal plaats.
  7. Ik kom precies op tijd, ik blijf na afloop van de shoot niet hangen en ik reis zo min mogelijk.
  8. Er zijn zo min mogelijk mensen, maar maximaal 10 mensen aanwezig. Iedereen uit hetzelfde huishouden mag bij elkaar staan, andere samenstellingen fotografeer ik alleen op 1.5 meter afstand van elkaar.

Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat het fotograferen op verantwoorde wijze verloopt! Heb je nog vragen? Of heb je behoefte aan extra maatregelen? Twijfel je of je een shoot kunt boeken? Stuur dan even een berichtje en dan licht ik het met alle liefde toe!