“Ik wil een zo creatief mogelijk leven leven, waarin ik mag zien, ontdekken en leren. Om vervolgens mijn ervaringen te delen met anderen en hen zo ook weer te inspireren!”

STAP VOOR STAP CREATIEF ONDERNEMEN

1:1 persoonlijke coaching

Tijdens één op één sessies werken we samen aan een compleet stappenplan waarmee jij de overgang naar een breinproof samenwerking met jouw unieke hersenpan kunt maken. Het kan gaan over hoe jij jouw content breinproof kunt maken, over breinproof door het leven gaan als creatieve geest of bijvoorbeeld over zaken als een duidelijke waarom formuleren zodat jij met een plan aan de slag kunt.

Ik leg de rode loper graag voor je uit, of je nou nog moet gaan beginnen met ondernemen of een oude rot in het vak bent. Samen gaan we jouw bedrijf onder de loep nemen en zoeken naar de volgende stap. We werken aan een strategie die jou zelfvertrouwen geeft, zodat jij vol enthousiasme kunt gaan doen waar je goed in bent 🙂

Zelfportret van Evelien van lens producties met breinmodel

wat levert het op?

Z

Strategisch plan: met concrete actiepunten ga jij stappen zetten

Z

Zelfvertrouwen: begrijp waarom je doet wat je doet en kunt wat je kan

Z

Een fangirl: ik sta je de hele periode (en daarna) bij en juich bij elke stap

Instagram breinproof lensproducties post

breinproof mentortraject

Z

iedereen kan ondernemen

Als je maar een goed en haalbaar plan hebt, weet waar je sterke en minder sterke kanten liggen en bereid bent om lief voor je eigen brein te zijn! En dat alles gaan we uitzoeken tijdens het mentortraject 🙂

Z

stap voor stap

Bouwen we samen aan jouw bedrijf. Oplossings- en resultaatgericht gaan we werken aan praktische stappen, zodat je na elke sessie vol vertrouwen serieus vooruit kunt komen!

Z

bouw je droombusiness

Met een bak kennis over het brein in het algemeen en jouw hersenpan in het specfiek, kun jij uiteindelijk zelf je content breinproof maken, je onderneming breinproof inrichten en met de juiste mindset elke dag dichter bij je droom komen. Let’s goooo!

“ik wil een rots in de branding zijn, zowel voor startende ondernemers als voor oude rotten in het vak”

– Evelien –

hoe gaat het mentortraject in zijn werk?

IN VIER STAPPEN NAAR BREINPROOF ONDERNEMER

oriënteren

Jij kijkt of je klaar bent voor het breinproof avontuur

kennismaken

We maken kennis om te zien of jij en ik een goeie match zijn!

samenwerken

Samen gaan we bouwen aan een plan voor de toekomst

volgende stap

Vol zelfvertrouwen ga jij aan de slag met het plan en zet je stappen

 

Ben jij de eerste die samen met mij het mentortraject induikt? Dan komt hier misschien wel jouw review te staan 🙂

– ANONIEMPJE –

nog meer lieve woorden van jou

mijn werkwijze

Wist je dat slechts 0,003% van alle prikkels je bewustzijn bereiken? En dat je per dag zo’n 50.000 gedachten hebt? Niet gek dat we vaak het gevoel hebben dat er teveel gebeurt daarbinnen… Dat we naar super geconcentreerde mensen kijken en ons afvragen HOE DAN?!

Ik heb me dat altijd afgevraagd en ben uit nieuwsgierigheid naar het gedrag van mensen Psychologie gaan studeren. Therapeut wilde ik niet worden, dat past niet bij mij, maar mensen helpen hun unieke hersenen beter begrijpen dat wel!

Als breinproof mentor is mijn missie dan ook: zoveel mogelijk mensen bewust maken dat ieder brein uniek is en dat er dus niet zoiets bestaat als een one size fits all oplossing. Niet als het gaat om werkwijzes, mindsets ontwikkelen of werken aan je zelfvertrouwen…

Daarvoor is maatwerk nodig! En ik bied je een uniek plan, op maat gemaakt voor jouw unieke hersenen in mijn Breinproof Mentortraject 🙂

Maar als je over het traject twijfelt of nieuwsgierig bent naar hoe zoiets in haar werk gaat dan is de Breinproof Kickstart sessie wat je nodig hebt! In 1.5 uur tijd zetten we de eerste stappen naar een betere samenwerking met je brein, beloofd.

De Breinproof Kickstart sessie vormt de basis van mijn mentortraject en je kunt altijd doorstromen als je na de sessie behoefte hebt aan meer!

Zelfportret van Evelien van lens producties met breinmodel voor een geel achtergronddoek

voel je nu dat dit iets voor jou is?

VRAAG DE VRAGENLIJST DIRECT AAN

12 + 11 =

Zwart wit foto van duingras bij Zandvoort

INVESTERING

ben jij klaar voor de start?

LET OP de prijzen zijn exclusief BTW