“Ik wil een zo creatief mogelijk leven leven, waarin ik mag zien, ontdekken en leren. Om vervolgens mijn ervaringen te delen met anderen en hen zo ook weer te inspireren!”

HEJ! Evelien hier 🙂 Fotograaf, verhalen maker, zeemeisje, vrij gefocust, theeleut, handwerker, gek op het menselijk brein, ecologisch denker, kattenvrouwtje, afgestudeerde Master of Arts en ondernemer. Aangenaam!

MIJN VERHAAL:

van nul tot ondernemer

Mijn weg naar het ondernerschap begint eigenlijk op jonge leeftijd. Als kind was ik creatief, vaak vrolijk en goed in plannen en organiseren. Ook het ondernemende zat er stiekem toen al in! Ik maakte goeie ruildeals met Diddle plaatjes en werkte zelfstandig en efficiënt. Na de basisschool, begon ik op het gymnasium, slaagde ik uiteindelijk voor mijn vwo en toen…

Ik had niet echt een antwoord op de vraag “wat wil je later worden?” maar ging voor psychologie, omdat ik gefascineerd was (en nog steeds ben) door hoe mensen de wereld bekijken en beleven, ieder op zijn/haar unieke eigen wijze. Maar al snel begon ik te twijfelen, want wat wilde ik eigenlijk met psychologie gaan doen? Ik had geen flauw idee. En stiekem wilde ik verder met de fotografie…

Na wikken en wegen besloot ik (in overleg met professionals) om niet mijn scriptie af te ronden, maar de gok te wagen. Ik schreef me in voor de opleiding fotografie aan de HKU in Utrecht! Tijdens de selectiedag viel ik als eerste af en met “We zien wel enige vorm van intelligentie en je bent technisch sterk, maar het ontbreekt aan gevoel en creativiteit” kon ik terug naar huis…

Ik maakte mezelf wijs dat ik niet kon fotograferen en gooide mijn camera in de kast. Een halfjaar lang maakte ik geen foto tot ik me inschreef voor Media en Cultuur aan de Universiteit van Utrecht, daar hervond ik mijn plezier in mijn camera en begon het idee eigen bedrijf te spelen. LENS Producties werd op 1 september 2019 geboren 🙂


Als verhalenmaker probeer ik de wereld een beetje mooier te maken. Met mijn unieke combinatie van skills in het wetenschappelijke en praktische veld ben ik een creatieve denker die het liefste doet. LENS Producties is al meerdere wegen opgegaan, maar de toekomst ligt in een combinatie van kunst maken en kennis delen.

Naast mijn baan in loondienst geeft LENS Producties mij de ultieme creatieve uitlaatklep. Als fotograaf help ik je met de perfecte plaatjes, maar ook met kennis over het vertellen van verhalen en jouw unieke hersenpan delen. Je mag me altijd berichten met vragen/ideën/suggesties, ik hoor graag wie jij bent en wat jou in beweging krijgt!

kekke feitjes over evelien

Zelf gemaakte mock-up voor 2D kunst, met hierin een foto van het strand
Zelf portret voor personal branding shoots
Z

ik ben geboren op moederdag

Z

ik hou van streepjes

Z

ik ben gek op Italië

Z

ik ben een giga frietjes fan

Z

ik ben vaker lien dan evelien

Z

ik kan niet zonder de zee

Donkere foto waarin een verlichte maanlamp te zien is, deze wordt geknuffeld door Evelien van LENS Producties

 

STAP VOOR STAP

breinproof toekomstplan

Ieder mens heeft een uniek brein en ik help jou kennismaken met die van jou! Met behulp van mijn cursus werkboeken en masterclasses kun jij, in je eigen tijd, jouw kennis van onder andere ons brein, fotografie en/of verhalen vertellen. Kom je er even niet uit? Dan sta ik aan de zijlijn klaar om je verder te helpen.

Dit project staat nog een kleine beetje achter de schermen in de startblokken maarrr je kunt via Instagram al aanhaken bij de twee-wekelijkse-knutselclub en later in 2024 komt er een cursus basisfotografie en masterclass kijken aan!

Op de hoogte blijven? Via Instagram deel ik regelmatig updates. Je mag altijd in mijn inbox verschijnen als je vragen of suggesties hebt! Voel je welkom 🙂

 

 

GEZOCHT: PERFECTE PLAATJES

mijn fotografie

Ruim vijftien jaar geleden ontdekte ik de fotografie en inmiddels ben ik uitgegroeid tot een professionele beeldmaker. Ik snap dat op de foto gaan misschien niet je hobby is, maar daar ga ik je bij helpen. Ontdek de beste versie van jezelf tijdens een relaxte fotoshoot en ga na afloop naar huis met een serie kleurrijke en spontane foto’s die je zelfvertrouwen een boost gaan geven!

Heb je producten of ben je een 2D kunstenaar? Naast mijn portretfotografie maak ik met grote regelmaat foto’s van de meest mooie producten én verkoop ik samen met Trix van @studiotrix contentpakketten om jouw unieke werk in de spotlight te zetten.

Meer weten? Ik klets graag met je verder op Instagram of stuur een mailtje dan plan ik met plezier een gratis kennismakingsgesprek in.

Daglicht studio portret foto van Evelien met hersenmodel en gele achtergrond

mijn werkwijze:

Als je overweegt om met mij samen te gaan werken, plannen we een kort kennismakingsgesprek in. Dat kan via de telefoon of in real life met een kopje thee. Op die manier leer ik jou een beetje kennen en jij mij.

Vervolgens kijken we samen naar óf wij een match zijn en zo ja hoe ik jou zo goed mogelijk kan helpen om samen iets moois maken!

Wil je nog meer weten over mij en/of mijn werk(wijze)? Of gewoon even sparren, kletsen of kennis maken? Stuur een berichtje via Instagram of mail naar hej.lensproducties@gmail.com.

 

SAMENWERKEN?

check snel de mogelijkheden!

fotografie

Start hier als je op zoek bent naar spontane, kleurrijke fotografie

cursusmateriaal

Start hier als je klaar bent om jouw unieke brein (beter) te leren kennen

blog posts

Start hier als je nog meer wilt zien en leren van wat ik zoal doe