“Ik wil een zo creatief mogelijk leven leven, waarin ik mag zien, ontdekken en leren. Om vervolgens mijn ervaringen te delen met anderen en hen zo ook weer te inspireren!”

hej! ik ben evelien,

fotograaf, zeemeisje, vrij gefocust, theeleut, content maker, gek op ons brein, ecologisch denker, kattenvrouwtje, afgestudeerde Master of Arts en een vrolijke ondernemer. Aangenaam! Ik heb een achtergrond in psychologie en media en cultuurwetenschappen en die (academische) kennis zet ik praktisch in bij LENS Producties. Als documentair fotograaf help ik jou aan de perfecte plaatjes en als breinproof mentor laat ik jou kennismaken met jouw unieke brein.

 

alleen kom je ver, samen kom je verder!

MIJN VERHAAL:

van nul tot ondernemer

Mijn weg naar het ondernemen begint al op jonge leeftijd. Als kind was ik al creatief, vaak vrolijk en goed in plannen en organiseren. Ook het ondernemende zat er stiekem toen al in! Ik maakte goeie ruildeals met Diddle plaatjes en werkte zelfstandig en efficiënt. Na de basisschool, begon ik op het gymnasium, slaagde ik uiteindelijk voor mijn vwo en toen…

Ik had niet echt een antwoord op de vraag “wat wil je later worden?” maar ging voor psychologie, omdat ik gefascineerd was (en nog steeds ben) door hoe mensen de wereld bekijken en beleven, ieder op zijn/haar unieke eigen wijze. Maar al snel begon ik te twijfelen, want wat wilde ik eigenlijk met psychologie gaan doen? Ik had geen flauw idee. En stiekem wilde ik verder met de fotografie…

Na wikken en wegen besloot ik (in overleg met professionals) om niet mijn scriptie af te ronden, maar de gok te wagen. Ik schreef me in voor de opleiding fotografie aan de HKU in Utrecht! Tijdens de selectiedag viel ik als eerste af en met “We zien wel enige vorm van intelligentie en je bent technisch sterk, maar het ontbreekt aan gevoel en creativiteit” kon ik terug naar huis…

Ik maakte mezelf wijs dat ik niet kon fotograferen en gooide mijn camera in de kast. Een halfjaar lang maakte ik geen foto tot ik me inschreef voor Media en Cultuur aan de Universiteit van Utrecht, daar hervond ik mijn plezier in mijn camera en begon het idee eigen bedrijf te spelen. LENS Producties werd op 1 september 2019 geboren 🙂

Nu weet ik het zeker: ik wil fulltime ondernemen! Ik wil zoveel mogelijk mensen met een ondernemende geest helpen. Als fotograaf aan de perfecte plaatjes die jou weergeven zoals je bent. Of als breinproof mentor je ook  helpen om jouw unieke brein (beter) te leren kennen. Mijn doel met LENS Producties is jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren!

Ondernemen is een groot avontuur, maar elke dag kom ik een stapje dichter bij mijn droom. Ik ben dankbaar voor alle mooie mensen, producten en klussen die op mijn pad zijn gekomen en ik ben heel nieuwsgierig naar jou! Je mag me altijd berichten en ik hoor graag wie jij bent en wat jij doet 🙂

kekke feitjes over evelien

Zelf gemaakte mock-up voor 2D kunst, met hierin een foto van het strand
Zelf portret voor personal branding shoots
Z

ik ben geboren op moederdag

Z

ik hou van streepjes

Z

ik ben gek op Italië

Z

ik ben een giga frietjes fan

Z

ik ben vaker lien dan evelien

Z

ik kan niet zonder de zee

Breinproof personal branding foto uit de shoot voor CollAction in Amsterdam

 

STAP VOOR STAP

een persoonlijke breinproof plan

Breinproof word je zodra je jezelf bewust maakt van hoe ons brein werkt. Ieder mens heeft een uniek brein en ik help jou kennismaken met die van jou! Met behulp van mijn cursus werkboeken kun jij, in je eigen tijd, jouw kennis van onder andere ons brein, fotografie en/of het ondernemerschap uitbreiden. Kom je er even niet uit? Dan sta ik aan de zijlijn klaar om je verder te helpen.

Wil je meer ondersteuning dan leg ik graag de rode loper voor je uit. Tijdens een mentortraject gaan we één op één werken aan een breinproof plan op maat, zodat jij strategisch jezelf kunt ontwikkelen.

Meer weten? Ik klets graag met je verder op Instagram of boek een breinproof kickstart sessie om meteen te beginnen!

 

 

GEZOCHT: PERFECTE PLAATJES

breinproof fotografie

Ruim tien jaar geleden ontdekte ik de fotografie en inmiddels ben ik uitgegroeid tot een professionele beeldmaker. Ik snap dat op de foto gaan misschien niet je hobby is, maar daar ga ik je bij helpen. Ontdek de beste versie van jezelf tijdens een relaxte fotoshoot en ga na afloop naar huis met een serie kleurrijke en spontane foto’s die je zelfvertrouwen een boost gaan geven!

Heb je producten of ben je een 2D kunstenaar? Naast mijn portretfotografie maak ik met grote regelmaat foto’s van de meest mooie producten én verkoop ik samen met Trix van @studiotrix contentpakketten om jouw unieke werk in de spotlight te zetten.

Meer weten? Ik klets graag met je verder op Instagram of stuur een mailtje dan plan ik met plezier een gratis kennismakingsgesprek in.

Daglicht studio portret foto van Evelien met hersenmodel en gele achtergrond

mijn werkwijze:

Als je overweegt om met mij samen te gaan werken, plannen we een kort kennismakingsgesprek in. Dat kan via de telefoon of in real life met een kopje thee. Op die manier leer ik jou een beetje kennen en jij mij.

Vervolgens kijken we samen naar óf wij een match zijn en zo ja hoe ik jou zo goed mogelijk kan helpen om samen iets moois maken!

Wil je nog meer weten over mij en/of mijn werk(wijze)? Of gewoon even sparren, kletsen of kennis maken? Stuur een berichtje via Instagram of mail naar hej.lensproducties@gmail.com.

 

SAMENWERKEN?

check snel de mogelijkheden!

fotografie voor avonturiers

Start hier als je op zoek bent naar spontane, kleurrijke fotografie

breinproof mentortrajecten

Start hier als je klaar bent om jouw unieke brein (beter) te leren kennen

blog posts

Start hier als je nog meer wilt zien en leren van wat ik zoal doe