“Ik wil een zo creatief mogelijk leven leven, waarin ik mag zien, ontdekken en leren. Om vervolgens mijn ervaringen te delen met anderen en hen zo ook weer te inspireren!”

VERHALEN VERTELLEN

Met mijn camera de natuur in, dat is wat ik het allerliefste doe en waar ik zo’n 15 jaar geleden mijn passie voor de fotografie bij heb ontwikkeld! Een jaar of 10 geleden begon ik met het portretteren van mensen én dieren en nu fotografeer ik alles wat los en vast zit. Ondernemers, gezinnen, bruiloften, maar ook werk in opdracht voor aan muren, de mooiste producten, mock-up foto’s, (huis)dieren, vuurtorens you name it!

Al mijn foto’s zijn kleurrijk, spontaan en geschoten met een professionele camera. Ik heb de juiste techniek geleerd, heb een eigen nabewerking ontwikkeld en weet hoe ik verhalen kan vertellen met fotografie 🙂 Bij mij mag je jezelf zijn, ik help je en stuur je waar nodig aan om jouw fotogenieke selfie tijdens de shoot te laten stralen!

bekijk mijn favoriete foto series

ZWANGERSCHAPSSHOOT – Met W&L

Foto van zwanger stel in Almere tijdens Golden hour op het strand

DIEREN FOTOGRAFEREN – vrij werk

Blauwe foto van kleine kwallen in een donker aquarium gefotografeerd met een instap spiegelreflex camera

PRODUCTFOTOGRAFIE – kunstsokken

Kleurrijke sokken productfotografie van Door de LENS Producties in Leiden

ONDERNEMERSFOTO’S – Jane

Spontane kleurrijke foto van een vrolijke ondernemer met allerlei medische boeken in Utrecht
Foto van mezelf met camera op het strand van Zandvoort

LENS Producties als jouw fotograaf

Z

iedereen is fotogeniek

Ja echt. Ik snap dat op de foto gaan misschien niet je grootste hobby is, maar we gaan samen jouw fotogenieke zelf naar boven halen! Je bent in veilige handen bij mij. We kunnen de shoot voorbereiden en elkaar op voorhand een beetje leren kennen, het komt allemaal goed 🙂

Z

stap voor stap

Maken we samen de perfecte plaatjes. Ook als ik zelfstandig aan de slag ga met producten kun je er vanuit gaan dat ik contact met je houd en er met veel liefde aan elke stap in het fotoshoot proces gewerkt wordt.

Z

bouw aan je zelfvertrouwen

Met een berg professionele foto’s die laten zien wie jij bent en wat je NU doet kun jij verder met het realiseren van je dromen! Vergeet je mij niet te taggen als je een foto deelt?

mijn werkwijze

Wist je dat mensen het allerliefste kijken naar plaatjes van andere mensen? Vanuit de psychologie kun je verklaren waarom mensen zo graag naar plaatjes van andere mensen kijken: we hebben er zelfs een compleet hersengebied voor. Deze zogenaamde Fusiforme Face Area doet niks anders dan gezichten verwerken! Zeker als ondernemer is het daarom super belangrijk om af en toe jou als het gezicht van/achter je bedrijf te laten zien…

Maar ook als je geen ondernemende geest hebt is op de foto gaan een aanrader. Ik snap dat het misschien niet je hobby is, maar het kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven als je het foto avontuur met de juiste fotograaf aangaat! Bij mij geen stijve statieportretten, maar jouw unieke en kleurrijke verhaal spontaan op beeld gevangen. We gaan samen op zoek naar hét moment 🙂

Tijdens een relaxte shoot ben jij vooral jezelf en ik help je om dicht bij jezelf te komen en te vergeten dat er een lens op je neus gedrukt wordt. Met meer dan tien jaar cameraervaring en als introverte ervaringsdeskundige help ik jou in beweging. Het is een samenwerking, waarbij we alles samen kunnen voorbereiden (dat helpt enorm) en creatief teamwork gaan leveren! Geïnteresseerd?

Vul dan direct het aanvraagformulier in! Of mail naar hej.lensproducties@gmail.com voor meer informatie of om nog wat vragen te stellen.

Breinproof fotografie personal branding shoot in de Oostvaardersplassen, Almere

hoe gaat een shoot in zijn werk?

IN VIER STAPPEN NAAR DE PERFECTE PLAATJES

oriënteren

Jij kijkt of mijn stijl van beeld maken en nabewerken bij jou past

kennismaken

We kijken samen of we een goeie match zijn en bereiden de shoot voor

fotoshoot

Samen maken we creatieve, spontane beelden op locatie

nabewerking

Binnen 4 weken ontvang je de selectie nauwkeurig nabewerkt!

Subway tile affogato flannel disrupt, wolf forage poutine godard intelligentsia +1 farm-to-table man braid authentic tattooed drinking vinegar. Gluten-free austin street art DIY ennui. 8-bit squid sustainable small batch, meh leggings food truck banh mi franzen humblebrag pabst. 

– OLIVIA COLMAN –

“Wat super leuk om mijzelf zo aan het werk te zien en in de foto’s ook het plezier dat we hadden terug te zien”

“Ik vind het super gezellig om met jou te werken. Zo leuk dat de hele shoot heeft me al zo veel heeft opgeleverd, afgezien van de super leuke foto’s ook zelfvertrouwen in mijzelf als kunstenaar. Daardoor (uitgaande van de wet  2021van de aantrekkingskracht) een plekje op de Kunstlijn Haarlem in november bemachtigd, nog meer zelfvertrouwen én een aantal verkopen door de foto’s die ik plaatste van alles bij elkaar. Hoe tof is dat. Helemaal blij! Nu al. Maar even terug naar de foto’s wat super leuk om mijzelf zo aan het werk te zien en in de foto’s ook het plezier dat we hadden terug te zien, dat plezier is wat ik uit wil stralen met CathsGlas dus dat is helemaal perfect. “

Cathelijne van CathsGlas

wat kost lens fotografie?

Overtuigd door mijn stijl en werkwijze? Check dan hieronder welk pakket het beste bij jou past. Vind je niets wat 100% aan jouw wensen voldoet?  Geen paniek! Via het aanvraagformulier kun je aangeven wat je zoekt en dan maak ik een prijsindicatie op maat 🙂

LET OP de prijzen zijn exclusief BTW en ook exclusief eventuele reiskosten.