“Ik wil een zo creatief mogelijk leven leven, waarin ik mag zien, ontdekken en leren. Om vervolgens mijn ervaringen te delen met anderen en hen zo ook weer te inspireren!”

Streepjes shirt en een blije Evelien met hersenen

STAP VOOR STAP

een persoonlijke breinproof plan

 

Breinproof word je zodra je jezelf bewust maakt van hoe ons brein werkt. Ieder mens heeft een uniek brein en ik help jou kennismaken met die van jou! Met behulp van mijn cursus werkboeken kun jij, in je eigen tijd, jouw kennis van onder andere ons brein, fotografie en/of het ondernemerschap uitbreiden. Kom je er even niet uit? Dan sta ik aan de zijlijn klaar om je verder te helpen.

Wil je meer ondersteuning dan leg ik graag de rode loper voor je uit. Tijdens een mentortraject gaan we één op één werken aan een breinproof plan op maat, zodat jij strategisch jezelf kunt ontwikkelen.

Meer weten? Ik klets graag met je verder op Instagram of boek een breinproof kickstart sessie om meteen te beginnen!

 

start je breinproof avontuur hier

Om kennis te maken met breinproof leven (en ondernemen) raad ik je aan om je in te schrijven voor de Breinproof Nieuwsbrief! Momenteel stuur ik ongeveer één nieuwsbrief per maand en daarin vind je de laatste updates, tips waar je direct mee aan de slag kunt. Verder krijg je via die mails ook als eerste zicht in mijn agenda en dus de kans om bijvoorbeeld een mentorsessie of fotoshoot te boeken. Handig dus 🙂

Niet goed? Geld terug! Schrijf jij je weer uit, even goede vrienden.

de volgende stap

Wil je meer leren over hoe jouw unieke brein werkt? Of ben je op zoek naar hoe jij jouw foto’s breinproof-er kunt maken? Ga dan eens naar de breinproof blog pagina 🙂 Daar vind je verschillende posts die je GRATIS en in je eigen tijd kunt lezen om meer te leren over de werking van ons fascinerende brein.

En heb je een idee voor een blogpost? Stuur een bericht!! Wie weet vind je het antwoord binnenkort terug op deze website!

Confetti met een hersenmodel en de tekst breinproof content
Confetti met een hersenmodel en de tekst breinproof content

gratis checklist

Wist je dat kleuren een enorme invloed hebben op onze emoties? En dat het gebruik van de juiste kleuren dus bepaalde emoties kan triggeren bij (potentiële) klanten? Hoog tijd dus, als je ondernemer bent, om eens te bekijken naar welke kleuren passen bij jouw bedrijf en met welke klanten je mensen kunt verleiden! Of om te kijken naar welke kleuren jouw huis gelukkiger zouden kunnen maken. Ik heb een overzicht van de kleurpsychologie voor jou gemaakt en die kun je GRATIS downloaden 🙂

cursus (werk)boek basisfotografie

Heb jij een camera? En kun je daar op automatische stand een beetje mee uit de voeten, maar zeggen begrippen als sluitertijd en witbalans je weinig? Wil jij zelf aan de slag met het verbeteren van je (technische) kennis over fotografie, zodat jouw content beter wordt? Check dan eens het cursus (werk)boek basisfotografie! Daarmee kun jij de automatische stand van je camera voor eeuwig gedag zeggen 🙂

Digitale spiegelreflex systeem uit het cursus werkboek basisfotografie
Foto van een lijst met wit vlak en een camera en een bos droogbloemen voor een witte wand

schaf een contentpakket aan

Ben jij op zoek naar consistentie in je social media? Verdient jouw werk de spotlights? Wil je het maken van content niet volledig uitbesteden, maar ook kosten besparen op een volledige product-shoot? Dan hebben wij dé oplossing! Professionele contentpakketten, die jij vrij mag gebruiken op je sociale media en website.

Je vindt alles wat Trix en ik gemaakt hebben op de pagina over contentpakketten!

maak kans op een gratis inspiratiesessie

Elke maand kun je op mijn @lensproducties instagram pagina jouw vraag over het brein insturen en maak je daarmee kans op een gratis sessie van een halfuur! Zo kun je dus kennismaken met mij en mijn werk zonder dat je ervoor hoeft te betalen tof of tof? Het enige dat je hoeft te doen is jouw vraag achterlaten onder de post van de maand! Doe je mee?

Zwart wit foto van duingras bij Zandvoort
Flatlay foto van breinmodel en hersenboeken

de breinproof kickstart

Ben je toe aan de volgende stap in je journey naar een breinproof bestaan? Overweeg dan eens een breinproof kickstart sessie! Daarin mag je van te voren één vraag of thema sturen en gaan we samen een uur lang de eerste stappen zetten naar een breinproof ‘oplossing’.

Klik hier voor meer informatie!

breinproof mentortraject

Mag ik de rode loper voor jou uitleggen? Tijdens een breinproof mentortraject gaan we samen werken aan een uniek stappenplan waarmee jij jouw leven breinproof kunt gaan inrichten. Gedurende vier maanden gaan we één op één aan de slag en ben ik jouw mentor, fangirl en vraagbaak.

BINNENKORT TE BOEKEN!

Selfie met ingetekend hersentraject