“Ik wil een zo creatief mogelijk leven leven, waarin ik mag zien, ontdekken en leren. Om vervolgens mijn ervaringen te delen met anderen en hen zo ook weer te inspireren!”

Portretfoto zakelijk op industriële locatie Utrecht Centraal

Goed voornemen voor 2021: foto-blogs maken van de shoots die ik mag doen 🙂 Van alle opdrachtgevers die aangeven dat ze het oké vinden als ik hun shoot op mijn website plaats ga ik vanaf nu een kleine foto-blog maken. Zodat je iets meer kunt zien van hoe zo’n shoot er voor jou uit zou kunnen zien! Deze eerste foto-blog bevat de foto’s van de shoot die ik met Jelmer deed, oktober 2020. Omdat op dat moment alle horeca helaas ook al gesloten was, werd het een business shoot op het Centraal Station van Utrecht! Weer eens wat anders.

Hoezo Utrecht centraal?

Nou ja met dank aan tante corona kunnen we momenteel niet uitwijken naar een leuk koffietentje of nja nu helemaal geen enkele zaak meer haha en dat vraagt om creatieve oplossingen. Ik heb helaas (nog) geen kantoorruimte of studio tot mijn beschikking (ik ben wel op zoek, dus als je iets weet hou ik me aanbevolen) en ineens was daar het station! Het is een iconische plek, met meer dan genoeg beschutte plekken om even snel een paar toffe portretten te schieten. Ik wil er heel graag vaker fotograferen zodra er weer enige ruimte in de maatregelen zit. Het licht is er prachtig en de combinatie van staal, steen en hout maakt het een stoere plek voor kleine ondernemers met grootse plannen!

Portretfoto zakelijk op industriële locatie Utrecht Centraal
Portretfoto zakelijk op industriële locatie Utrecht Centraal
Portretfoto zakelijk op industriële locatie Utrecht Centraal
Portretfoto zakelijk op industriële locatie Utrecht Centraal
Portretfoto zakelijk op industriële locatie Utrecht Centraal
Portretfoto zakelijk op industriële locatie Utrecht Centraal
Portretfoto zakelijk op industriële locatie Utrecht Centraal
Portretfoto zakelijk op industriële locatie Utrecht Centraal

nieuwsgierig geworden?

Denk je nu dit wil ik ook wel een keertje, dan ben je van harte welkom om eens een kijkje op deze pagina te nemen. Ik bied verschillende fotoshoot pakketten aan, die vind je hier! Buiten de lijntjes kleuren als je een ander idee hebt, mag altijd. Stuur me dan even een mailtje via hej.lensproducties@gmail.com of bericht mij op via Instagram. Ik hoop je snel te zien voor mijn lens!