“Ik wil een zo creatief mogelijk leven leven, waarin ik mag zien, ontdekken en leren. Om vervolgens mijn ervaringen te delen met anderen en hen zo ook weer te inspireren!”

Gedichtje over de zee gefotografeerd op het strand

“Ohh wat vettt holy shit! Echt heel mooi! Je maakt er echt iets moois van. Origineel, creatief, maar toch blijft de focus op het product!”

– Eva van @eveschrijven

Ik mocht een maand geleden weer een paar hele toffe producten in de spotlights zetten! Eva van @Eveschrijven stuurde een envelop met daarin ansichtkaarten en posters uit haar webshop naar mij toe en daar mocht ik mijn creatieve brein op loslaten.

Eva en ik volgen elkaar al een tijdje via Instagram en hebben best veel met elkaar gemeen, maar één echt grote gedeelde passie: de zee! In haar werk vind je dan ook zowel gedichtjes over de zee als foto’s van het strand en de duinen en de zee. Zeker de moeite waard om even te checken dus! Ze maakt ook posters en ansichtkaarten op maat, daarvan heb ik tijdens en ruilactie al eens een mooie kaart mogen ontvangen die nog altijd op mijn motivatie bord straalt!

Op maat gemaakt gedichtje van Eveschrijven

Maar nu kreeg ik een envelop gevuld met posters en gedichten die ze strak, maar ook creatief op de foto wilde hebben! Dat hoef je mij maar één keer te zeggen. Productfotografie is vaak een kwestie van een strakke witte achtergrond en daar het product goed strak uitgelicht op plaatsen en hoewel ik dat ook meestal meelever bij mijn productfoto’s zoek ik vaak ook een iets creatievere foto!

Zo ook met het werk van Eva! Kijkend naar de teksten en de plaatjes trok ik al vrij snel de conclusie deze producten horen op het strand. En dus nam ik de envelop mee op een dagje Zandvoort en maakte ik tussen de windvlagen door ook foto’s van de producten in hun natuurlijke habitat!

Gedichtje over de zee gefotografeerd op het strand
Gedichtje over de zee gefotografeerd met het strand
Gedichtje over de zee gefotografeerd op het strand

En zeg nou zelf, dit is toch wel iets inspirerender dan deze leuke posters en kaartjes met een klinische witte achtergrond aanprijzen? De foto’s staan ondertussen op de website van Eva en ze heeft ook het contentpakket met de mock-ups van Prints at Home aangeschaft! Met die combinatie weet ik zeker dat ze een fijne manier heeft om haar werk te verkopen.

Mock-up uit het Prints at Home pakket, met daarin een poster van Eveschrijven

Verdient jouw product nou ook de spotlights? Check dan even mijn aanbod productfotografie, stuur een berichtje of kijk eens bij de contentpakketten. Ik help jou heel graag aan de perfecte plaatjes bij jouw toffe spullen!

Voor meer blogs check je deze pagina, daar vind je ook de breinproof blog #1 waarin ik je nog meer vertel over hoe ons brein werkt en waarom de juiste plaatjes zo belangrijk zijn.

Spreek je snel!