“Ik wil een zo creatief mogelijk leven leven, waarin ik mag zien, ontdekken en leren. Om vervolgens mijn ervaringen te delen met anderen en hen zo ook weer te inspireren!”

52 weken 2024 – Week 7: lente in je bakkes

52 weken 2024 – Week 7: lente in je bakkes

Ik volg met veel plezier mensen die hun wat tragere levensstijl laten zien op het internet. Daarom ga ik proberen in 2024 elke week een paar foto’s te delen van mijn leven in een fijne, rustige versnelling. De lente is al een beetje aan het ontploffen als je een stap buiten de deur zet. Narcissen, sneeuwklokken en vrolijk fluitende vogeltjes kwam ik deze week tegen! Dat en een nieuw poespas avontuur vind je in week 7: lente in je bakkes.

Lees meer
52 weken 2024 – week 6: verhuischaos

52 weken 2024 – week 6: verhuischaos

Ik volg met veel plezier mensen die hun wat tragere levensstijl laten zien op het internet. Daarom ga ik proberen in 2024 elke week een paar foto’s te delen van mijn leven in een fijne, rustige versnelling. Oké verhuizen is niet per se iets dat direct een kalm bestaan betekent… Deze week was niet zo kalm als ik meestal mijn weken plan. Het was inpakken, sjouwen, klussen, afvoeren en nog meer… Je leest het hele verhaal in week 6: verhuischaos

Lees meer
52 weken 2024 – week 5: op zoek naar inspiratie

52 weken 2024 – week 5: op zoek naar inspiratie

Ik volg met veel plezier mensen die hun wat tragere levensstijl laten zien op het internet. Daarom ga ik proberen in 2024 elke week een paar foto’s te delen van mijn leven in een fijne, rustige versnelling. Oké verhuizen is niet per se iets dat direct een kalm bestaan betekent… Maar ik doe erg mijn best om wel op een ontspannen manier mijn huidige huidjes in te pakken en plannen te maken voor het nieuwe! En dus ging ik deze week naar musea, het IFFR en de Gamma. Welkom bij week 5: op zoek naar inspiratie.

Lees meer
52 weken 2024 – week 4: het begin van een nieuw avontuur

52 weken 2024 – week 4: het begin van een nieuw avontuur

Ik volg met veel plezier mensen die hun wat tragere levensstijl laten zien op het internet. Daarom ga ik proberen in 2024 elke week een paar foto’s te delen van mijn leven als parttime ondernemer, parttime werkzoekende en vooral als rustig aan doener. Met deze week een zonnige wandeling door Leiden, een leuk uitje in Utrecht ennn een heel groooooot nieuwtje! Je leest het allemaal in week 4: het begin van een nieuw avontuur.

Lees meer