“Ik wil een zo creatief mogelijk leven leven, waarin ik mag zien, ontdekken en leren. Om vervolgens mijn ervaringen te delen met anderen en hen zo ook weer te inspireren!”

welkom op de breinproof blog pagina

“Ik wil een zo creatief mogelijk leven leven, waarin ik zoveel mogelijk van de wereld zie, ontdek en leer. Om vervolgens die ervaringen met anderen te delen en hen te inspireren”

SORTEER OP CATEGORIE :

Personal Branding shoot bij Zandvoort aan Zee

van nul tot ondernemer

Het levensverhaal achter de start van LENS Producties

tips voor smartphone foto's

Met deze zes tips verbeter jij jouw telefoon foto’s

de eerste breinproof blogpost

Maak kennis met de drie onderdelen van jouw unieke brein

begin met een uniek foto-project

Je vindt hier de basis van al mijn foto-projecten

LAATSTE BLOGS

check hier alle posts over fotografie, mijn werk, ondernemen en breinproof

52 weken 2024 – Week 7: lente in je bakkes

52 weken 2024 – Week 7: lente in je bakkes

Ik volg met veel plezier mensen die hun wat tragere levensstijl laten zien op het internet. Daarom ga ik proberen in 2024 elke week een paar foto’s te delen van mijn leven in een fijne, rustige versnelling. De lente is al een beetje aan het ontploffen als je een stap buiten de deur zet. Narcissen, sneeuwklokken en vrolijk fluitende vogeltjes kwam ik deze week tegen! Dat en een nieuw poespas avontuur vind je in week 7: lente in je bakkes.

52 weken 2024 – week 6: verhuischaos

52 weken 2024 – week 6: verhuischaos

Ik volg met veel plezier mensen die hun wat tragere levensstijl laten zien op het internet. Daarom ga ik proberen in 2024 elke week een paar foto’s te delen van mijn leven in een fijne, rustige versnelling. Oké verhuizen is niet per se iets dat direct een kalm bestaan betekent… Deze week was niet zo kalm als ik meestal mijn weken plan. Het was inpakken, sjouwen, klussen, afvoeren en nog meer… Je leest het hele verhaal in week 6: verhuischaos

52 weken 2024 – week 5: op zoek naar inspiratie

52 weken 2024 – week 5: op zoek naar inspiratie

Ik volg met veel plezier mensen die hun wat tragere levensstijl laten zien op het internet. Daarom ga ik proberen in 2024 elke week een paar foto’s te delen van mijn leven in een fijne, rustige versnelling. Oké verhuizen is niet per se iets dat direct een kalm bestaan betekent… Maar ik doe erg mijn best om wel op een ontspannen manier mijn huidige huidjes in te pakken en plannen te maken voor het nieuwe! En dus ging ik deze week naar musea, het IFFR en de Gamma. Welkom bij week 5: op zoek naar inspiratie.

52 weken 2024 – week 4: het begin van een nieuw avontuur

52 weken 2024 – week 4: het begin van een nieuw avontuur

Ik volg met veel plezier mensen die hun wat tragere levensstijl laten zien op het internet. Daarom ga ik proberen in 2024 elke week een paar foto’s te delen van mijn leven als parttime ondernemer, parttime werkzoekende en vooral als rustig aan doener. Met deze week een zonnige wandeling door Leiden, een leuk uitje in Utrecht ennn een heel groooooot nieuwtje! Je leest het allemaal in week 4: het begin van een nieuw avontuur.

52 weken 2024 – week 3: gezellige winterse avonturen

52 weken 2024 – week 3: gezellige winterse avonturen

Ik volg met veel plezier mensen die hun wat tragere levensstijl laten zien op het internet. Daarom ga ik proberen in 2024 elke week een paar foto’s te delen van mijn leven als parttime ondernemer, parttime werkzoekende in een wat lagere versnelling. Deze derde week was ik opnieuw best fanatiek onderweg met het ov! Om bij te kletsen, iets te vieren en te netwerken, je leest het allemaal in week 3: gezellige winterse avonturen.

52 weken 2024 – week 1

52 weken 2024 – week 1

Ik volg met veel plezier mensen die hun wat tragere levensstijl laten zien op het internet. Dus bij deze trap ik week 1 van 52 weken 2024 af 🙂 Elke week een paar foto’s die ik (met mijn telefoon) heb gemaakt om te laten zien dat het echt niet allemaal groots en meeslepend hoeft te zijn.